Hoe is Winschoterzijl ontstaan?

Hoe is Winschoterzijl ontstaan?

Hoe is Winschoterzijl ontstaan? Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Dat de camping op een historische interessante plaats gelegen is, zal je niet verbazen. Wij vertellen graag wat meer over de historie van deze prachtige plek, wanneer je een bezoekje brengt aan het camperpark. Geniete hier ook van rust en ruimte, die zo typerend is voor deze locatie.

Een plaats met een actief verleden
Dat was in het verleden wel anders. Pioniers, handelaren, veenarbeiders, soldaten en avonturiers strijken neer op deze plek. Zo is te lezen in het beeldend geschreven Het verlaten Luthers oord Winschoterzijl. Vind je het leuk om meer te lezen over de boeiende geschiedenis? Lees dan zeker het artikel, en bezoek ook onze historiepagina.

Vooraf reserveren niet noodzakelijk

Wij hebben prachtige verharde camperplaatsen, en in de meeste gevallen is er wat vrij en hoef je niet van te voren te reserveren. Je mag altijd even bellen of mailen voor meer informatie naar info@winschoterzijl.nl.

Meer informatie op: https://www.deverhalenvangroningen.nl/alle-verhalen/het-verlaten-luthers-oord-winschoterzijl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hoe is Winschoterzijl ontstaan? - Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Hoe is Winschoterzijl ontstaan?

3 september 2024 - Dat de camping op een historische interessante plaats gelegen is, zal je niet verbazen. Wij vertellen graag wat meer over de historie van deze prachtige plek, wanneer je een bezoekje brengt aan het... lees verder »

Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend - Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend

27 augustus 2024 - Eindelijk is het zover het Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend. Heb al vele mensen gesproken die enthousiast een kijkje kwamen nemen en het camperpark hebben bewonderd. Heel erg veel leuke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.