Er wordt hard gewerkt aan camperpark Landgoed Winschoterzijl!

Er wordt hard gewerkt aan camperpark Landgoed Winschoterzijl!

Er wordt hard gewerkt aan camperpark Landgoed Winschoterzijl! Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Momenteel wordt er hard gewerkt om alle plaatsen voor het nieuwe seizoen gereed te maken. We kunnen niet wachten om je binnenkort te mogen verwelkomen op een plek waar je kunt genieten van de natuur en de stilte.

Camperpark Landgoed Winschoterzijl biedt de rust en ruimte waar je zo naar kunt verlangen wanneer de vakantie eindelijk daar is.
Trek je er graag op uit, dan is het daarbij fijn om te weten dat er veel voorzieningen nabij zijn, zoals een theater, een gezellig stadscentrum, een treinstation en tal van prachtige fiets- en wandelroutes. Bekijk alle bezienswaardigheden hier.

Reserveren bij Camperpark Landgoed Winschoterzijl

Wil je meer weten of reserveren bij Landgoed Winschoterzijl? Onze gastvrije hostess helpt je graag bij het maken van een keuze voor meer rust en natuur in je leven, of je nu op zoek bent naar een plek voor een langdurige vakantie, of wanneer je slechts voor een doorreis een mooie plek voor de nacht zoekt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hoe is Winschoterzijl ontstaan? - Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Hoe is Winschoterzijl ontstaan?

3 september 2024 - Dat de camping op een historische interessante plaats gelegen is, zal je niet verbazen. Wij vertellen graag wat meer over de historie van deze prachtige plek, wanneer je een bezoekje brengt aan het... lees verder »

Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend - Camperpark Landgoed Winschoterzijl Oldambt

Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend

27 augustus 2024 - Eindelijk is het zover het Camperpark Landgoed Winschoterzijl is geopend. Heb al vele mensen gesproken die enthousiast een kijkje kwamen nemen en het camperpark hebben bewonderd. Heel erg veel leuke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.